Masszázs


Minden kezelésünk -így a masszázsok is - ajándékozhatók is, egyedi, személyre szabható ajándékkártyáinkat megtalálod a Webshopban.   Regeneráló svédmasszázs 

Kellemes, lazító hatású, jóleső, gyógymasszőr által végzett svédmasszázs kezelés. Nyugodt, barátságos környezteben várunk, ahol elengedheted a mindennapi stresszt és feltöltődhetsz. Minden vendégünk más, és kezeléseinket ennek megfelelően alakítjuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes masszázsélményt.  

 Kisebb diszkomfort érzés vagy  nem jelentős mozgásszervi panaszok esetén többnyire a masszázs is elegendő a problémák megszüntetéséhez.  Komolyabb mozgásbeszűkülések, fájdalmak, netán életminőséget befolyásoló panaszok esetén inkább a  Problémamegoldó kezelést válaszd. 

Ha pedig kikészít az ülőmunka, netán stresszes manager vagy, akkor számodra enyhébb esetben az office rehab masszázs, míg komolyabb tünetek: jelentős nyak-váll-hát fájdalom, fejfájás, stressztünetek  (vérnyomás problémák, alvási nehézségek, emésztési problémák)  esetén pedig az office rehab kezelés hoz átütő erdményt. 


Újdonság: Office rehab masszázs 

Ha ülőmunkát végzel, akkor biztosan te is tapasztalod magadon annak áldásos hatásait: feszül a vállad, a nyakad lassan TÉNYLEG elkezd nyikorogni, a fejed is többször fáj, mint kellene, és a nagyapád hozzád képest némileg sportosabb látványt nyújt, amikor lehajol bekötni a cipőfűzőjét. Az állandó stresszről nem is beszélve... 

A masszázs persze jól eső kezelés, néhány napig segít is a helyzeten, de önmagában kevés a tartós javuláshoz. Ezért hoztuk létre az office rehab masszázst, ami a svédmasszázs, fasciaterápiás kezelés (FDM és fasciális manipuláció elemei) és vagus kezelés elemeit vegyíti olyan módon, hogy ne csak a kezelés alatt, hanem hosszú távon hozzon javulást az állapotodban.  

Jelentős fájdalmak, komolyabb stressztünetek esetén az office rehab kezelést javasoljuk bevetni a siker érdekében, ami a hatás maximalizásása érdekében masszázs elemeket nem, csak fasciaterápiás (FDM és fasciaális manipuláció) és antstressz kezelés elemeket tartalmaz - teljesen egyénre szabva, napi állapotodnak és igényeidnek megfelelően.  


Az office rehab masszázs és kezelés a Masszázsklinika saját fejlesztése, ezért ezeket máshol nem találod meg.   Supercharge masszázs

Ha jól esne egy masszázs, de belekóstolnál a stresszcsökkentő kezelés előnyeibe is, akkor próbáld ki a két kezelést kombináló supercharge masszázst. Nyugtató, pihentető hatású, jóleső masszázs, ami után garantáltan új emberként szállhatsz le a masszázságyról. A vagus ideg működésére közvetlenül ható, jóleső, pihentető kezelés után nemcsak más színben látod majd a világot, de a vérnyomásodra, esetleges alvási nehézségedre, stresszkezelési problémáidra is jó hatással lesz.  

A supercharge masszázs a Masszázsklinika saját fejlesztése, ezért ezt a kezelést máshol nem találod meg.    


Sportmasszázs

Ha aktív életmódot élsz, sportolsz és szeretnéd minőségibbé tenni a regenerációdat, vagy egyszerűen csak szeretnéd felfrissíteni tested és lelked, a Sportmasszázs kifejezetten Neked való.  Sérülés után, fájdalmak jelentkezése-, mozgástartomány beszűkülések esetén célszerű először fasciaterápiás kezeléssel (az időontfoglalóban problémamegoldó kezelésként találod) helyreállítani a fájdalommentes állapotot, hogy megelőzzük a további kompenzációkat, sérüléseket.  


Kismama masszázs

Megkülönböztetett figyelemmel és nagyon sok szeretettel várom pocakos vendégeimet is a 2. trimesztertől kezdődően speciálisan az igényeikhez igazított masszázzsal, illetve kinesio tape ragasztással. 

A tape egyrészt biztonságosan alkalmazható mozgásszervi fájdalmak csökkentésére a várandóság alatt is, másrészt a kismama tape könnyebbséget jelent a növekvő has súlyának hordozásában: azonnali megkönnyebbülést okoz a leendő anyukának. 

Használhatjuk továbbá ödémásodás megszüntetése, elkerülése érdekében is, természetesen nem csak a terhesség alatt, hanem a postnatális időszakban is.  

Ha ajándékba adnád a kezelést, találsz kifejezetten kismamáknak szóló ajándékkártyát is a Webshopban.