Személyi edzések

Ingyenes konzultációs lehetőség 

Ha szeretnél biztosra menni, hogy a megfelelő helyet választod a fejlődésedhez, vagy vannak kérdéseid, amikre szeretnél választ kapni, mielőtt elkezdenénk a közös munkát, akkor jelentkezz egy ingyenes konzultációra!  Nézz  körül nálunk, tedd fel bátran a kérdéseidet az edzésekkel és akár a kezelésekkel kapcsolatban, mindenfajta kötelezettség nélkül! A konzultáció időtartama 15 perc. 

Foglalj időpontot az időpontoglalóban, vagy kérj visszahívást a lenti formon keresztül! 

Privát funkcionális edzés  

Privát, barátságos környezetben vezetett funkcionális edzésekkel segítelek hozzá önmagad egészségesebb verziójának eléréséhez. 

Legyél kiskamasz vagy nagyszülő, sportoló vagy fotelszökevény, az állapotodhoz és igényeidhez szabjuk a edzéseket, hogy az ne csak eredményes legyen, de örömmel is csináld. 

Az első alkalommal állapotfelmérést végzünk, majd az aktuális állapotod és céljaid alapján meghatározott edzésterv alapján elkezdjük a közös munkát. A személyes edzéseket kombinálhatjuk remote edzésekkel is, ekkor edzésnapokon egy appon keresztül kapod meg az általam összeállított, magyarázattal és gyakorlat videókkal ellátott edzésprogramot.  Az időpontfoglalóban a személyi edzés - első alkalmas állapotfelmérést válaszd. 


Miért érdemes a Masszázsklinika privát személyi edzését választanod?  


⚪ Személyre szabott edzésprogram: magasan képzett személyi edzőnk személyre szabott edzésprogramot készít az általad kitűzött célokkal összhangban, biztosítva a maximális hatékonyságot és eredményeket.

Szakértői irányítás: Használd ki trénerünk tudását és szakértelmét, hiszen nem csak sportszakmai, hanem mozgásterápiás területen is magasan képzett szakember vezetésével edzhetsz, így biztos lehetsz benne, hogy az edzések során nagy hangsúlyt fordítunk a sérülésmegelőzésre, a helyes mozgásminták megtanulására, hogy ne csak együtt, hanem egyedül is biztonságosan, hatékonyan tudj edzeni. 

⚪ Magánszféra és kényelem: Élvezd a privát személyi edzések fókuszált, zavaró tényezőktől mentes légkörét. Nincsenek tolakodó tekintetek, zavaró telefonálások és nincs holtidő. 


⚪   Funkcionális edzések a maximális hatékonyságért: a stúdióban nem fitnesszgépekkel edzünk, hiszen ezek nem a való életben előforduló mozgásokra készítenének fel. A funkionális edzéseket súlyzóval, kettlebellel, TRX-szel, rugalmas ellenállásal, instabil felület alkalmazásával, illetve saját testsúlyos gyakorlatok segítségével végezzük. A barefoot koncepció fontos eleme az edzéseknek, így egyéni preferenciáól függően mezítláb, zokniban vagy barefoot cipőben edzünk. 


Mobility training: 

Az ülőmunka káros hatásai ellen a legjobb ellenszer hosszú távon a  mozgás; így office rehab kezeléseink mellett az ízületek normál mozgástartományát helyreállító, mobilizáló edzéseinket is ajánljuk. Ezek a gyakorlatok többnyire részei lehetnek a "normál" személyi edzésnek is, viszont  a mobility training egy intenzitásában visszafogottabb, átmozgató jellegű programból áll. 


Mi tesz minket különlegessé?


  Holisztikus megközelítés: Személyi edzésünk az edzéseken túlmutat, igény esetén magába foglalva táplálkozási tanácsadást és életmód-tanácsadást a teljes jólléted elősegítése érdekében. 

⚪ Masszázs és számtalan egyéb kezelés egy helyen, akár kombinált bérlettel 

⚪  Sportolók teljes körű kiszolgálása: teljesítményfokozás a mozgásminták korrekciója, a gyenge pontok fejlesztése, a fasciális hálózat specifikus edzése és disztorzióinak kikezelése, illetve a regeneráció optimalizálása által. Sérülések, műtétek utáni rehabilitáció támogatása. 

Változatos edzések: Tartsd izgalmasnak a rutinodat változatos edzésekkel, amelyek az igényeidhez vannak igazítva, biztosítva, hogy motivált és elkötelezett maradj. 

⚪ Remote edzési lehetőség: ha a személyes jelenlét nem, vagy nem minden alkalommal megoldható, lehetőség van egy professzinális telefonos applikáció segítségével dolgoznunk:  az edzésterv ilyenkor előre egyeztetett napon érkezik a telefonodra, ahol videókkal, leírásokkal és egyéni instrukciókkal ellátott edzésterv alapján hajtod végre a feladatokat. Az edző a saját rendszerén nyomon követi az edzés előrehaladását, látja az esetleges kommenteket, visszajelzéseket. Az EXOS által kifejlesztett, profi sportban is használt Bridge Athletic program messzemenőleg támogatja a közös munkánkat. 


A legjobb formád felé vezető út itt kezdődik!

Fektess be az egészségedbe és jóllétedbe a Masszázsklinika Privát Személyi  Edzési szolgáltatásaival! 

Foglalj egy időpontot még ma, és kezdjük el együtt ezt az átalakító utat!

Érdekel a személyi edzés, de még kérdéseim vannak

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.