Sleep well Antistressz kezelés

Az idegrendszer működésére ható, mélyen lazító, nyugtató hatású kezelés. Kifejezetten javasolt krónikusan stresszes állapotok megszüntetésre, alvásproblémák, deprimált kedélyállapot esetén, betegség utáni gyógyulás elősegítésére. 

A jóleső, kellemesen lazító hatású kezelés során a vagus ideg (bolygóideg) kötőszövetes környezetére hatunk, így közvetetten tudjuk  befolyásolni az ideg működését. 

Hatására nő a nyugalmi, úgynevezett paraszimpatikus tónus, ami a szerzet nyugalmi állapotát biztosítja: ilyenkor optimális a szervek működése, teret nyernek a szervezet öngyógyító folyamatai. 

A vagus kezelés hatására jelentősen csökken a stressz, csökkennek az alvásproblémák, rendeződik a vérnyomás, visszaszorulnak  a gyulladásos folyamatok, az emésztőrendszeri problémák, javul a kedélyállapot. 

A vagus kezelés pszichoterápiás kezelések remek kiegészítője lehet stresszes állapotok, szorongás, pánikbetegség, szülés utáni depresszió kezelésében. 

Jól alkalmazható a regenerációs folyamatok elősegítésére nagyobb műtétekből, betegségből való felépülés, post-Covid szindróma esetén is. 

Pszichológusok, pszichoterapeuták, mentálhigiénés szakemberek megkeresését is szeretettel várom.   

A vagus kezelés hátteréről részletesebben a blogon olvashatsz. 

Az időpontfoglalóban a Sleep well antistressz kezelést válaszd. 


Sajnos nagyon sok a szorongó kisgyerek, az iskolai stressz, versenyek önmagukban is elég nehézséget okoztak, amit a COVID és a körülöttünk zajló események csak tovább fokoztak. 

Gyerekek számára is bátran ajánlom a kezelést mind stresszcsökkentés, mind pedig gyógyulásos folyamatok elősegítése céljából. 

A kezelésre mindig kísérje el egy felnőtt családtag, az időpontfoglalóban a "sleep well - kids"  kezelést foglaljátok le.