Nyári foglalási kedvezmény a MasszázsklinikánAjándék antistressz kezelés!

Foglalj két bármilyen kezelést a Masszázsklinikán a július 18 és augusztus 18 közötti időszakra, és vendégünk vagy egy 20 perces  antistressz (vagus) kezelésre! 

Mi az az antistressz/vagus kezelés?  

A vagus (antistressz) kezelés az idegrendszer működésére ható, kellemes, nyugtató hatású manuális kezelés, amit többnyire a nyak  területén végzünk. A vagus ideg stimulálása a paraszimpatikus idegrendszer tónusának növelése útján a szervezet természetes nyugalmi állapotát indukálja, békés, nyugodt, kiegyensúlyozott állapotot idézve elő. Hatására jelentősen csökken a stressz szintje, javul az alvás minősége, jó hatással van a szív-és érrendszer állapotára, csökkenti a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat.  További részleteket a kezelésről itt találsz. 


Engedd el a nyüzsgést, merítkezz meg a nyugalomban! 

Ezzel az ajánlattal nem foghatsz mellé: két bármilyen kezelés foglalása után jár az ajándék kezelés. Rendbe tehetjük végre a fájós derekadat, javíthatunk a szigetkörödön egy immár mobilis bokával (és végre a nagylábujjadat is eléred majd előrehajláskor!), vagy akár utald be magad két jól megérdemelt masszázsra, az ajándék kezeléssel pedig kisimítjuk az idegszálaidat! :) A kedvezményt legalább két alkalmas kezelésre vonatkozó ajándékkártya vásárlása esetén is érvényesítheted. 

A vagus kezelésnek ellenjavallata gyakorlatilag nincs,  és kifejezetten jó kiegészítője például a fejfájás kezelésnek, viscerális kezeléseknek és masszázsnak.  Használd ki nyári kedvezményes ajánlatunkat és engedd meg magadnak, hogy igazán jól legyél. 


Biztosítsd be a helyed és foglalj kezelést most! 


Az akció a szabad időpontok erejéig érvényes. A két foglalt kezelésnek július 18 és augusztus 18 közé  kell esnie, az ajándék 20 perces antistressz kezelést pedig legkésőbb szeptember 30-ig válthatod be.