Office rehab

Az "Office Rehab Masszázs" az irodai dolgozók számára kifejlesztett kezelésünk, mely az ülő életmód okozta enyhe mozgásszervi problémák és stressz tüneteinek megszüntetésére fókuszál. 

Ez a kezelés alapvetően svédmasszázs alapokra épül, amihez átemeltünk elemeket az FDM-ből  (Fascia Disztorziós Modell) és a vagus (antistressz) kezelésből. 

Ennek köszönhetően rendkívül hatékonyan enyhíti a kisebb nyak-, váll- és hátfájdalmakat, valamint hatékonyan csökkenti a stressz tüneteit. 

Az Office Rehab Masszázst  nemcsak gyógyító, de nyugtató és relaxáló hatással is rendelkezik, hogy újra tökéletes harmóniába hozza tested és lelked.

A megoldás a komolyabb mozgásszervi panaszokra és stresszre.

Ha komolyabb problémákkal küzdesz, mint például erős nyak-, váll-, hátfájdalmak, fejfájás vagy súlyos stressztünetek, az "Office Rehab Kezelés" a számodra megfelelő választás. Ennek a kezelésnek a Stecco-féle fasciális manipuláció az alapja, amivel amivel gyorsan és  hatékonyan szüntetjük meg a panaszokat. Az Office rehab kezelés  segít megszabadulni a fájdalmas nyak-váll, hát és derék panaszoktól , a stressz káros hatásaitól, segít visszaállítani tested természetes mozgékonyságot, így újra élvezheted a fájdalommentes és egészséges életet.