Online training

Ha hektikus az időbeosztásod, nem tudsz vagy nem akarsz időt tölteni az utazással, akkor nagyon fogod szeretni a remote edzéseket! 

Hogy néz ki az online edzés? 

Ahogy minden edzés, ez is egy első alkalmas állapotfelméréssel indul - ez még preferáltan személyes jelenléttel, a stúdiónkban. Ha távol élsz, semmi gáz, videó kapcsolatos online állapotfelmérés keretében megoldjuk. 

A sérülésmegelőzés abszolút prioritás a közös munkánk során, így az állapotfelmérés alapján eldöntjük, hogy van- e szükség néhány személyes, vagy videókapcsolatos edzésre, ahol az alap mozgásmintákat korrigálni tudjuk annak érdekében, hogy ne hibásan rögzüljenek, ezáltal akár növekvő súlyokkal is biztonságosan végezhesd az edzéseket. 

Amikor ezek biztonságosan mennek - részben vagy teljesen áttérhetünk  a remote edzésre. Ehhez a Bridge Tracker telefonos appot fogjuk használni, erre fog érkezni edzésnapon a napi edzésterved. 

Ez tartalmazni fog minden információt, amire szükséged van: videó bemutató minden gyakorlatról, szöveges magyarázat, ismétlésszám, súlyok, stb. 

A program nyomon követi az edzésed menetét, így én látni fogom, hogy elvégezted-e. Ha valami közbejönne, és az adott napon nem tudsz rá időt szánni, akkor szólsz és átütemezzük. 

A Bridge Athletic szolgáltatást profi sportolók számára fejlesztették ki, gigantikus adatbázisa változatos edzésprogramok összeállítását teszi lehetővé, a legkülönbözőbb paraméterek személyre szabhatóságával.  

Bármi is a célod: fogyni szeretnél, izmosodnál, átmozgatnád magad az irodai munka után, erősítenél a fő sportodhoz - időtakarékos megoldást jelentenek a remote edzések. Az alkalmazás minimum 3 alkalom/hónap gyakorisággal vehető igénybe. 


Ha szívesen kipróbálnád az online edzéseket, de volna még pár kérdésed, akkor jelentkezz egy ingyenes, 15 perces konzultációra, és győződje meg róla személyesen, hogy a megfelelő helyet választottad! 

Érdekel a remote edzés, visszahívást kérek!

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.